ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ISO


Είμαστε πραγματικά περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι έχουμε πιστοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005.   ISO 22000 καταγράφει τι πρέπει να κάνει ένας οργανισμός για να επιδείξει την ικανότητά του να ελέγχει τους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα τρόφιμα είναι ασφαλή.

 

Επιπλέον, έχουμε πιστοποιηθεί με το σύστημα διαχείρισης υγείας & ασφάλειας ISO 45001:2018. IΙSO 45001 είναι  το διεθνές πρότυπο για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια, που εκδίδεται για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών από ατυχήματα και ασθένειες που συνδέονται με την εργασία. Το ISO 45001 έχει δημιουργηθεί για να μετριαστούν οι παράγοντες που  μπορούν  να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις.  

Τα πιο πάνω 2 πιστοποιητικά είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και μακροπρόθεσμης δέσμευσης προς τους πελάτες και το προσωπικό μας για συμμόρφωση με τους διεθνείς κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published