ΠΡΟΛΗΠΤΙΚA ΜEΤΡΑ ΚΑΤA ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ


Στο Familychef προτεραιότητά μας ήταν πάντα και θα είναι η υγεία των πελατών μας προσφέροντας ολόφρέσκα υλικά από αξιόπιστες πηγές που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Με τον κορονοϊό, εφαρμόσαμε τα ακόλουθα πρόσθετα μέτρα τόσο για τη δική μας όσο και για την δική σας προστασία: 

1. Η ομάδα παραγωγής πλένεται κάθε 15 λεπτά με το αντιπηκτικό υγρό και φορά γάντια που αλλάζουν συχνά.

2. Οι επιφάνειες ψεκάζονται συχνά με ένα αντιβακτηριακό υγρό καθαριότητας και σκουπίζονται έπειτα με χαρτί κουζίνας που απορρίπτεται σε μια πλαστική τσάντα.  

3. Οι προμηθευτές δεν εισέρχονται στο εργαστήριο, αλλά παραλαμβάνονται στο λόμπι του εργαστηρίου από ένα μέλος του προσωπικού που φοράει γάντια.

4. Τα φρέσκα υλικά πλένονται ακόμα πιο σχολαστικά.

5. Κατά τη διάρκεια της παράδοσης, εάν η παραγγελία πληρώθηκε online, το πρόσωπο παράδοσής μας θα αφήσει το κιβώτιο παράδοσης στο κατώφλι σας αποφεύγοντας έτσι την επαφή.  Ο διανομέας μας θα σας καλέσει να ειδοποιήσει σχετικά με την επερχόμενη παράδοση.

6. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι το τέλος Μαρτίου, δεν θα παραλαμβάνουμε τα κιβώτια παράδοσης για επαναχρησιμοποίηση.  Τα κιβώτια μπορούν να αποθηκευτούν από τους πελάτες και να επιστραφούν μόλις αυξηθεί η θερμοκρασία και έχει παρέλθει κάποιος χρόνος.

7. Το προσωπικό μας αποτελείται από μόνο 5 υπεύθυνα άτομα που αποφεύγουν να πηγαίνουν σε πολυπληθής χώρους και εφαρμόζουν τα προληπτικά μέτρα και μετά τις ώρες εργασίας. 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published



/body>